Anmeldelse av Bank Norwegian

Bank Norwegian er en norsk forbruksbank som tidligere var del av Norwegian flyselskapet, men er i dag et selvstendig selskap. Dermed kan du allerede være trygg på at du er på norsk jord. I den følgende teksten, skal vi se nærmere på noen av nøkkelpunktene man bør ta stilling til når man vurderer denne banken, deriblant hvordan prisene ligger, litt om søknadsprosessen og om kravene de stiller til deg som låntaker.

Kundeservice
Behandlingstid
Pris
Ekstra fordeler
Brukeropplevelse

Nytt produkt
Anmeldelse
Lånebeløp 5 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Effektiv rente 9.59 – 39.68 %
 • Kundservice døgnet rundt
 • Godkjenner manga søknader
 • Løser inn smålån og dyre kreditter
Eksempel: Beløp: 65 000 kr. o/5 år. Effektiv rente: 17,8%. Etableringsgebyr: 950 kr. Totalt: 95 872 kr. (Annonse)

Om Bank Norwegian

Bank Norwegian startet i utgangspunktet som en del av Norwegian Air Shuttle sitt fordelsprogram, Norwegian Reward, men fikk etter bare ett år status som bank.

Bank Norwegian utøvde tjenestene sine først utelukkende i Norge, men ekspanderte i løpet av de neste årene også til Sverige, Danmark og Finland.

Blant tjenestene Bank Norwegian tilbyr, finner du selvsagt forbrukslån, men også kredittkort og refinansiering. Dette gjør banken til en bank som dekker de fleste behov når det kommer til oppgaver innenfor økonomi.

Oppsummering av anmeldelsen

Bank Norwegian er en pålitelig og brukervennlig finansinstitusjon i Norge, med et bredt utvalg av finansielle produkter. De vektlegger transparens og kundetilfredshet, tilbyr konkurransedyktige lån med rask søknadsbehandling. Banken gir også fordeler som rentefrie perioder, forsikringer, refinansiering, grønt billån, lån til oppussing, sparing, og Apple Pay-integrasjon. Til tross for noen blandede tilbakemeldinger, tilbyr Bank Norwegian en omfattende og brukervennlig plattform for finansielle behov i Norge.


Kundeservice

Bank Norwegian har en digital plattform med variabel kundeservice. Noen kunder er fornøyde med rask service, mens andre klager på diskriminering og dårlig lånebehandling. Respons på negative tilbakemeldinger kan forbedres. Potensielle kunder bør gjøre grundig research før de bestemmer seg.


Pris

Bank Norwegian tilbyr konkurransedyktige og transparente lån med flytende rente basert på individuell økonomisk situasjon. Lånene har opptil fem års nedbetalingstid, gir økonomisk fleksibilitet, men kan ha varierende kostnader. Bankens nettside gir tydelig informasjon om renter og gebyrer, og de er konkurransedyktige i markedet.


Brukeropplevelse

Bank Norwegian tilbyr en brukervennlig nettbasert plattform for enkel tilgang til finansielle tjenester. Nettstedet har tydelige seksjoner, mobiltilpasset design, og praktiske funksjoner som innlogging for eksisterende kunder. Det tilbyr også ressurser, artikler og FAQ-seksjon for informasjon og kalkulatorer for lån og sparing for å støtte informerte beslutninger.


Behandlingstid

Bank Norwegian utfører en kredittsjekk som vanligvis tar ett døgn før de gir lån. Pengene kan forventes på kontoen innen én til tre dager etter søknaden, avhengig av lånesum og dokumentasjon. Banken har en strukturert prosess for lånesøknader, streber etter rask tilbakemelding, og effektivt håndterer dokumentasjonskrav for å minimere forsinkelser. Tjenesten er konkurransedyktig med fokus på rask service.


Ekstra fordeler

Bank Norwegian gir kunder attraktive fordeler, inkludert 45 dager rentefrihet på kredittkort, inkludert reiseforsikring og dagligvareforsikring. Det tilbyr også ulike forsikringsalternativer som tannhelseforsikring, refinansiering for å redusere kostnader, lån til oppussing, og muligheten til å tjene CashPoints med kredittkort. Dette viser bankens forpliktelse til å forbedre kundeopplevelsen med mer enn bare grunnleggende finansielle produkter.


Bank Norwegian Lånekalkulator
5 000 kr 600 000 kr
12 måneder 60 måneder
9.59 % 39.68 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Bank Norwegian – Lån

Bank Norwegian

Lånebeløp 5 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 60 måneder
Rente 8.99 – 21.24 %
Effektiv rente 9.59 – 39.68 %
Alder 23 år
Årlig inntekt 0 kr

Fordeler

 • Mulighet til å utvide kundeforholdet med andre tjenester, deriblant sparekonto
 • De er fleksible og tilbyr betalingsutsettelse, dersom dette blir nødvendig
 • Kundservice har åpen hver dag og døgnet rundt

Ulemper

 • Bank Norwegian tillater ikke betalingsanmerkninger
 • Det er ikke mulig å få utbetalinger i helger

Kundeservice

Bank Norwegian har en digital plattform som gir kundene tilgang til ulike finansielle tjenester. Når det gjelder kundeservice, er det enkelte aspekter som er verdt å merke seg. På deres nettside er det en dedikert seksjon for kundeservice, noe som gjør det enkelt for kunder å finne den hjelpen de trenger. Imidlertid, basert på eksterne kilder som Trustpilot, ser det ut til at Bank Norwegian har mottatt en blanding av positive og negative tilbakemeldinger fra kunder i Norge.

Noen kunder har uttrykt tilfredshet med den raske og effektive servicen, spesielt når det gjelder godkjenning av kreditt og enkelheten i online transaksjoner. På den annen side, har det vært klager knyttet til diskriminering basert på nasjonalitet, samt misnøye med håndteringen av lån og kredittkortgjeld. Det er også rapporter om manglende respons fra bankens side på negative tilbakemeldinger, noe som kan indikere en mangel på proaktivitet i å adressere kundebekymringer.

Det er viktig å merke seg at opplevelsen med kundeservice kan variere fra person til person, og det som er rapportert på eksterne plattformer representerer ikke nødvendigvis den generelle kundeopplevelsen. Bank Norwegian har en strukturert kundeservice, men det ser ut til at det er rom for forbedring, spesielt når det gjelder kommunikasjon og respons på kundeklager. Det anbefales at potensielle kunder gjør grundig research og vurderer ulike kilder til informasjon før de tar en endelig beslutning.

Selskapsinformasjon

SelskapBank Norwegian
AdresseSnarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge
E-postpost@banknorwegian.no
Telefonnummer(+47) 23 36 16 99

Åpningstider

Mandag10:00-16:00
Tisdag10:00-16:00
Onsdag10:00-16:00
Torsdag10:00-16:00
Fredag10:00-16:00
Lerdag
Sendag

Pris

Kostnadene er selvsagt noe av det første man ser på når man vurderer hvilket lån man skal ta. Bank Norwegian er en aktør som har markert seg på det norske markedet med konkurransedyktige betingelser og transparente priser. Her er en grundig gjennomgang av pris og APR hos Bank Norwegian:

 • Bank Norwegians lån har en flytende rente, som bestemmes ut fra hver enkelt søker sin individuelle økonomiske situasjon. Dette gir en viss grad av fleksibilitet, men kan også medføre høyere renter for de med mindre stabil økonomi.
 • Nedbetalingen er på inntil fem år, noe som gir deg som låntaker godt økonomisk spillerom. Dette er en fordel som gir deg tid til å betale tilbake lånet uten å føle økonomisk press.
 • Kostnadene på lån hos Bank Norwegian kan variere fra person til person, fordi forbrukslånet har en flytande rente. En flytande rente vil si at den bestemmes ut fra den enkelte persons økonomiske situasjon.

Informasjonen om renter og gebyrer er lett tilgjengelig på Bank Norwegians nettside, noe som indikerer en høy grad av transparens. Sammenlignet med andre långivere, er Bank Norwegian konkurransedyktig, spesielt med tanke på den fleksible nedbetalingsperioden og den transparente prisstrukturen.


Krav

 • Bank Norwegian krever at du er fylt 23 år for å få innvilget lån.
 • Dette for å sikre at du har erfaring og midler nok til å kunne betjene et lån.
 • Videre må du ha registrert inntekt og være norsk statsborger.
 • Som en del av søknaden, må du kredittvurderes.
 • Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker.

Brukeropplevelse

Bank Norwegian har en nettbasert plattform som er designet for å gi brukerne enkel tilgang til deres finansielle produkter og tjenester. Her er en detaljert analyse av brukeropplevelsen på både mobil og desktop:

Nettstedet til Bank Norwegian er strukturert og brukervennlig, med tydelige seksjoner for lån, sparing, forsikringer, og kundeservice. Dette gjør det enkelt for brukere å navigere og finne den informasjonen de trenger. På mobil fungerer nettstedet like godt, med en responsiv design som tilpasser seg skjermstørrelsen. Dette sikrer en god brukeropplevelse uavhengig av enhet.

Bank Norwegian har også en logg inn-funksjon som gir eksisterende kunder tilgang til deres kontoer. Dette er en viktig funksjon som gir kunder muligheten til å administrere sine finansielle produkter på en enkel måte.

Nettstedet inneholder også nyttige ressurser og artikler som kan hjelpe brukere med å forstå mer om bankens tjenester og produkter. Det er også en FAQ-seksjon som svarer på vanlige spørsmål, noe som kan være til stor hjelp for brukere som søker etter spesifikk informasjon.

På nettsiden er det også enkel tilgang til ulike kalkulatorer som hjelper brukere med å beregne lån og sparing, noe som gir en mer informert beslutning.


Behandlingstid

Ingen banker kan gi deg et eksakt estimat på hvor lang tid det vil ta før pengene dine er satt på konto, men de fleste vil kunne gi deg et estimat. Alle banker er pålagt å utføre en kredittsjekk på deg før de gir deg lån. Dette må de gjøre for å sikre at du har økonomien på stell. Under kredittsjekken, ser de blant annet på inntekt, hvor mye du har i lån fra før samt på om du har betalingsanmerkninger.

Kredittsjekken gir dem et samlet inntrykk på hvordan du ligger, og de kan etter dette bestemme seg for om de skal gi deg lån eller ikke.

 • Kredittsjekken tar normalt ett døgn, så pengene på konto kan forventes å være på konto mellom én til tre dager etter søkedato.
 • Noen ganger kan det ta mer, avhengig av lånesum og om det må sendes inn mer dokumentasjon.

Bank Norwegian følger en strukturert prosess for å behandle lånesøknader. Etter at en søknad er mottatt, utføres en kredittsjekk for å vurdere låntakerens kredittverdighet. Dette er en standard prosedyre som sikrer at låntakeren har tilstrekkelig økonomisk kapasitet til å betjene lånet.

Behandlingstiden for lånesøknader hos Bank Norwegian er relativt rask, og banken streber etter å gi tilbakemelding til søkere innen kort tid. Dette er spesielt viktig for søkere som trenger rask finansiering for å dekke uforutsette utgifter eller finansiere prosjekter.

Banken har også et effektivt system for å håndtere eventuelle tilleggskrav til dokumentasjon, noe som kan bidra til å redusere forsinkelser i behandlingen av lånesøknader.

Samlet sett er behandlingstiden hos Bank Norwegian konkurransedyktig, og banken legger vekt på å gi rask og effektiv service til sine kunder.


Ekstra fordeler

Bank Norwegian tilbyr en rekke tilleggsfordeler som kan være attraktive for potensielle låntakere og kunder. Her er en detaljert analyse av disse fordelene:

 • Rentefrie Perioder: Bank Norwegian tilbyr rentefrihet inntil 45 dager på deres kredittkort, noe som gir kundene en viss fleksibilitet i tilbakebetalingen av utestående beløp.
 • Forsikringer: Ved bruk av Bank Norwegians kredittkort, får kundene både reiseforsikring og dagligvareforsikring inkludert. Det er også muligheter for å kjøpe flere rimelige forsikringer som tannhelseforsikring, betalingsforsikring for kredittkort og lån, helårs reiseforsikring, leiebilforsikring og ID-tyveriforsikring.
 • Refinansiering: Banken tilbyr refinansiering som en løsning for de som ønsker å samle dyre lån og kredittkort i ett lån, noe som kan resultere i færre gebyrer og lavere rente.
 • Lån til oppussing: Banken tilbyr også lån til oppussing for de som ønsker å renovere eller utvide boligen sin.
 • Kredittkort fordeler: Med Bank Norwegians kredittkort, får kundene også muligheten til å opptjene CashPoints eller cashback på kjøp, noe som kan gi ekstra verdi for pengene.

Gjennom disse tilleggsfordelene viser Bank Norwegian en forpliktelse til å tilby verdifulle løsninger og tjenester som går utover de grunnleggende låne- og kredittproduktene, noe som kan forbedre den totale kundeopplevelsen.


Tilleggsinformasjon

Bank Norwegian er en del av NOBA Bank Group og har siden november 2022 operert som en filial av denne svenske bankgruppen. De tilbyr en rekke finansielle produkter og tjenester som er tilgjengelige via deres nettbaserte plattform. Dette inkluderer forbrukslån, rammelån, refinansiering, samt ulike forsikrings- og spareprodukter.

Nettstedet deres inneholder også en rekke ressurser og artikler som kan være nyttige for kunder som ønsker å lære mer om bankens tilbud eller finansielle emner generelt. Det er også en FAQ-seksjon som svarer på vanlige spørsmål, noe som kan være til hjelp for brukere som søker etter spesifikk informasjon.

Bank Norwegian legger vekt på å tilby en god brukeropplevelse, og har derfor integrert Apple Pay som en betalingsløsning for en tryggere og enklere betalingsprosess.

Til slutt, Bank Norwegian oppfordrer kundene til å sammenligne deres priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no, noe som viser en åpenhet og kundefokusert tilnærming.


Konklusjon

Bank Norwegian fremstår som en solid og brukervennlig finansinstitusjon i Norge, som tilbyr et bredt spekter av finansielle produkter og tjenester. Med en enkel og informativ nettplattform, gir banken kundene enkel tilgang til nødvendig informasjon og ressurser. Banken legger vekt på transparens og kundetilfredshet, noe som reflekteres i deres klare prisstruktur og tilgjengelige kundeservice.

De tilbyr konkurransedyktige betingelser på lån med en flytende rente, som er bestemt av den enkelte låntakers økonomiske situasjon. Behandlingstiden for lånesøknader er rask, og banken streber etter å gi tilbakemelding til søkere innen kort tid. I tillegg tilbyr Bank Norwegian en rekke tilleggsfordeler som rentefrie perioder, forsikringer, refinansiering, grønt billån, lån til oppussing, sparing, og integrasjon av Apple Pay som en betalingsløsning.

Bank Norwegian har også en god tilnærming til kundeservice, selv om det har vært en blanding av positive og negative tilbakemeldinger fra kunder i Norge. De oppfordrer også kundene til å sammenligne deres priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no, noe som viser en åpenhet og kundefokusert tilnærming.

Samlet sett, Bank Norwegian tilbyr en omfattende og brukervennlig plattform for de som søker finansielle løsninger i Norge, med en rekke fordeler som kan møte ulike kundebehov.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Bank Norwegian

Anmeldelser: 185 • Under middels
TrustScore: 2 2.0
5 stjerne
19%
4 stjerne
7%
3 stjerne
3%
2 stjerne
5%
1 stjerner
65%
E
Endre S 13 Anmeldelser
TrustScore: 1

Elendig kundeservice

Skulle betale event på 55 tus, ble avvist gang etter gang, kortet ble sperret, fikk det åpnet, samme gjentok seg(hadde over 100 ledig i kred) stod 20 min i tel kø og flyttet meg fra 14 til 8 plass. Ga opp og betalte med annet kort. Passer best til en softis på Narvesen?

IK
Irritert kunde 33 Anmeldelser
TrustScore: 1

Styr for guds skyld unna Bank…

Styr for guds skyld unna Bank Norwegian. Selg heller ei nyre på svartebørsen, om situasjonen krever det. For å ha med BN å gjøre er som å ha med djevelen selv å gjøre. De gir deg mer enn gjerne lån og opplån, men de følger ikke god bankskikk som krever at de forsikrer seg om at de ikke gir for mye i lån. For jo mer du låner, jo mer tjener de. Får du problemer så får du i beste fall en betalingsfri måned, men det straffer seg påfølgende måneder. Jeg fant ut at de hadde gitt meg for mye lån ift inntekt, og klagde dem inn for Finansklagenemnda. De konkluderte med at jeg hadde rett, og BN måtte motvillig redusere utestående meg over 100.000 kr. Det likte BN dårlig, og har siden nektet meg betalingsfri måned som straff. Får du betalingsproblemer, uansett årsak, så driter de i det, og krever full betaling hver eneste måned. Det er ikke snakk om å få en utsettelse en stund, til du får hodet over vann. Ikke engang om du selger huset ditt for å kvitte deg med BN en gang for alle, så går de med på å pause avdragene til du får oppgjøret etter salget. Nei, de truer deg med inkasso og tvangsinndrivelse av lånet, vel vitende om at det uansett er kun få måneder til hele lånet innfris. BN er ren ondskap. Det er som å snakke til en stein, for det er kun kroner og øre som betyr noe for BN, kundene gir de blanke faen i. Andre banker gjør det de kan for å bistå kundene sine, og innvilger både avdragsfrie perioder, og stopper innkreving av renter i en periode som beskrevet over. Så det er fullt mulig om viljen er tilstede. Det er den definitivt ikke hos BN. Det er den verste banken i Norge!

L
Lars-Christian 2 Anmeldelser
TrustScore: 1

Ekstremt skuffende service hos Bank Norwegian

Jeg er dypt skuffet over tjenesten jeg har mottatt fra Bank Norwegian. Min erfaring har vært både uhøflig og uprofesjonell, noe som skiller seg markant fra standarden jeg har opplevd hos andre banker. Kommunikasjonen har vært utilstrekkelig; mine henvendelser har enten blitt ignorert eller besvart på en måte som ikke adresserer mine spørsmål. Denne mangelen på assistanse og respekt for kunden har gjort det ekstremt vanskelig å forholde seg til banken. Jeg anbefaler på det sterkeste at potensielle kunder tenker seg nøye om før de vurderer Bank Norwegian som sin finansinstitusjon. Det er mange andre banker som tilbyr både bedre service og mer profesjonell behandling.

LoanScouter > Lånetilbydere > Bank Norwegian

Siste nytt