Anmeldelse av Lendo

Lendo gjør låneprosessen enklere for deg. De innhenter tilbud og godkjennelse fra flere banker samtidig, slik at alt du behøver å gjøre, er å velge banken med best pris og vilkår. Ettersom de allerede har godkjent deg som kunde, trenger du bare å signere avtalen. I denne anmeldelsen skal vi se nærmere på denne tjenesten, hvordan den fungerer og måler seg med lignende tjenester.

9
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
10

Nytt produkt
9.3
Anmeldelse
Lånebeløp 10 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Effektiv rente 5.33 – 49.92 %
 • La bankene kjempe om deg
 • Finn lånet med lavest rente
 • Tjenesten er gratis og uforpliktende
Eksempel: Samlet lånebeløp: 120 000 kr. Nedbetalingstid: 5 år. Nominell rente: 10,64 %. Effektiv rente: 10,64 %. Minimum effektiv rente: 5,33 %. Maksimum effektiv rente: 49,92 %. Etableringsgebyr: 0 kr. Månedlig gebyr: 0 kr. Anslått månedlig kostnad: 2 540 kr. Kostnad: 32 400 kr. Totalt å betale: 152 400 kr. (Annonse)

Om Lendo

Lendo er ikke bare en tjeneste; det er en plattform som har som mål å hjelpe nordmenn med å finne de beste lånevilkårene. Uten å fokusere på spesifikke lånebeløp eller renter, tilbyr Lendo en oversikt over ulike låneprodukter som forbrukslån, billån, boliglån og mer. Med Lendo kan kunder enkelt søke om lån, motta tilbud fra flere banker, og velge det som passer best for deres behov. I tillegg til lånesammenligning, tilbyr Lendo også tjenester som hjelper kundene med å få bedre oversikt over økonomien, som kredittsjekk og råd om refinansiering. Lendo er en del av Schibsted-konsernet, en av Norges største mediegrupper, noe som underbygger deres troverdighet og pålitelighet i finanssektoren.

Oppsummering av anmeldelsen

Lendos kundeservice i Norge skiller seg ut med en Trustpilot-vurdering på 4,8 av 5 basert på over 3 700 anmeldelser. Brukervennlighet, digital tilnærming og rask respons på tilbakemeldinger fremheves. Kundene setter pris på tjenestens effektivitet, profesjonalitet og dedikasjon til kundetilfredshet.


Kundeservice

10

Lendo tilbyr en plattform for å sammenligne lån fra ulike banker. De presenterer lånetilbud, men gir ikke lån direkte. Nettstedet viser tydelig variabel nominell rente (4,9% til 23,44%) og effektiv rente (5,33% til 49,92%), vektlegger behovet for sammenligning. Lendo fremhever transparens, ingen skjulte gebyrer, men oppfordrer kunder til å lese vilkår grundig.


Pris

10

Lendos norske nettside fokuserer på brukervennlighet med tydelig og oversiktlig design. Hovedmenyen gir enkel tilgang til tjenester som refinansiering, lån og kredittkort. Mobilversjonen er responsiv og brukervennlig. Enkelt og forståelig låneprosess, steg-for-steg. Klar kommunikasjon gir trygghet. Nyttige artikler og ressurser viser engasjement for kundenes kunnskap. Helhetlig tilbyr Lendo en enkel, informativ og brukervennlig opplevelse.


Brukeropplevelse

10

Lendo tilbyr en effektiv låneprosess ved å sende én søknad til flere banker samtidig, sparer tid og innsats. Etter godkjenning mottar kundene raskt tilpassede tilbud og kan forvente kjapp pengeoverføring. Plattformen forenkler låneprosessen, gir rask behandlingstid og en smidig opplevelse for lånesøkere i Norge.


Behandlingstid

10

Lendo, en ledende lånesammenligningstjeneste i Norge, gir kundene dypere økonomisk innsikt. «Gjeldsoversikt» viser usikret gjeld for refinansieringspotensial. Boligverdi-sjekk er nyttig for kjøp, salg eller refinansiering. Kredittsjekk avslører kredittscore ved lånesøknad. Informative artikler dekker økonomiske emner. Lendo utvider lånesammenligning med tilleggstjenester for en helhetlig forståelse av kundenes økonomi.


Ekstra fordeler

5

Lendo er en ledende lånesammenligningstjeneste i Norge, med brukervennlig nettside for enkel sammenligning av lån. Høy Trustpilot-vurdering reflekterer bemerkelsesverdig kundeservice. Pris og ÅOP er transparente uten skjulte gebyrer. Intuitiv brukeropplevelse på mobil og desktop. Tilleggstjenester inkluderer gjeldsoversikt, verdivurdering av bolig og selv-kredittsjekk. Raske låneprosesser og ressurser for informerte beslutninger gjør Lendo utmerket for lån og refinansiering i Norge.


Lendo Lånekalkulator
10 000 kr 600 000 kr
12 måneder 180 måneder
5.33 % 49.92 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Lendo – Lån

Lendo

Lånebeløp 10 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Rente 4.9 – 23.4 %
Effektiv rente 5.33 – 49.92 %
Alder 20 år
Årlig inntekt 120 000 kr

Fordeler

 • Du får tilbud fra banker som allerede har godkjent deg
 • Du binder deg ikke til noe, og velger selv banken du eventuelt vil låne hos
 • Du garanterer deg selv å finne et av de billigste alternativene for deg

Ulemper

 • Lendo gir ikke lån direkte, kun tilbud
 • Man må gi fra seg informasjon til mange banker, fremfor kun noen få
 • Tilbudene er kun gyldige i 30 dager

Kundeservice

10

Lendos kundeservice i Norge skiller seg ut som et eksempel på fremragende service, noe som reflekteres av deres imponerende Trustpilot-vurdering på 4,8 av 5, basert på 3,728 anmeldelser. Et betydelig flertall av disse anmeldelsene er overveldende positive, med 87% av dem som gir 5-stjerners vurderinger.

Ved å navigere gjennom Lendos nettside er det tydelig at de prioriterer brukeropplevelse. Enkelheten ved å få tilgang til kundeservice er prisverdig, med klare kontaktdetaljer som er gitt. Videre blir den digitale naturen til deres tjeneste ofte fremhevet av mange som en betydelig fordel, som tillater rask og effektiv lånesammenligning.

Eksterne anmeldelser understreker ytterligere effektiviteten og påliteligheten til Lendos tjeneste. Kunder nevner ofte hvordan plattformen sparer dem tid ved å liste opp flere tilbud på ett sted. Responsiviteten til Lendos kundeserviceteam er også bemerkelsesverdig. De engasjerer seg aktivt med tilbakemeldinger, både positive og negative, på Trustpilot, noe som viser deres forpliktelse til kundetilfredshet. Svar på negative anmeldelser er raske, ofte innen en uke, noe som demonstrerer deres proaktive tilnærming til å adressere eventuelle bekymringer.

Videre fremhever vitnesbyrd plattformens profesjonalitet, hastighet og pålitelighet. Den digitale først-tilnærmingen, kombinert med et dedikert kundeservice team, sikrer at brukerne har en sømløs og positiv opplevelse. Oppsummert er Lendos kundeservice i Norge preget av effektivitet, profesjonalitet og en ekte forpliktelse til kundetilfredshet.

Selskapsinformasjon

SelskapLendo
AdresseHagegata 22, 0653 OSLO
E-postkundeservice@lendo.no
Telefonnummer(+47) 22 00 70 70

Åpningstider

Mandag09:00 – 21:00
Tisdag08:00 – 21:00
Onsdag08:00 – 21:00
Torsdag09:00 – 21:00
Fredag08:00 – 21:00
Lerdag08:00 – 16:00
Sendag10:00 – 15:00

Pris

10

Lendo tilbyr en plattform hvor kunder kan sammenligne lån fra flere banker for å finne de beste betingelsene. Når det kommer til pris og ÅOP (årlige omkostninger i prosent), er det viktig å merke seg at Lendo ikke gir lån direkte, men presenterer tilbud fra forskjellige banker. På deres nettside er det oppgitt at nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,44%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,33% til maksimum 49,92%. Dette viser at det kan være betydelige forskjeller i de tilbudene man mottar, og det understreker viktigheten av å sammenligne før man tar en beslutning. Informasjonen om renter og ÅOP er tydelig presentert på nettsiden, noe som viser Lendos forpliktelse til transparens. Det er ingen indikasjon på skjulte gebyrer, men det er alltid lurt for kunder å lese vilkårene nøye.


Krav

 • Du må først og fremst være over 18 år
 • De fleste banker opererer med en høyere aldersgrense, så valgmulighetene vil være begrensende for dem som er under 20 år.
 • Du må ha en stabil økonomi
 • Videre må man vise seg dyktig til å betale i tide og ha en stabil økonomi.
 • Betalingsanmerkninger vil som regel sette en stopper, så det kan være lurt å kvitte seg med disse før man starter søkeprosessen.

Brukeropplevelse

10

Lendos nettside i Norge er designet med brukervennlighet i fokus. Når man besøker nettsiden, møtes man av et klart og oversiktlig design som umiddelbart gir en forståelse av hva Lendo tilbyr. Hovedmenyen gir rask tilgang til de viktigste tjenestene som refinansiering, kredittkort, forbrukslån, billån og boliglån.

På mobil er nettsiden like intuitiv og responsiv. Den tilpasser seg skjermstørrelsen, noe som sikrer at brukerne får en sømløs opplevelse uavhengig av enhet. Søkeprosessen for lån er enkel og rett frem, med tydelige instruksjoner og veiledning gjennom hvert trinn.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er den klare kommunikasjonen om hvordan låneprosessen fungerer, fra å fylle ut informasjon om seg selv til å motta tilbud og få penger på konto. Dette gir brukerne en følelse av trygghet og forutsigbarhet.

Lendo har også en rekke hjelpsomme artikler og ressurser som gir verdifull innsikt i lån og personlig økonomi. Dette viser deres forpliktelse til å utdanne kundene sine og hjelpe dem med å ta informerte beslutninger.

Samlet sett tilbyr Lendo en brukeropplevelse som er enkel, informativ og brukervennlig, noe som gjør det enkelt for kunder å navigere og finne det de leter etter.


Behandlingstid

10

Lendo tilbyr en effektiv og rask prosess for de som søker om lån. Fra det øyeblikket en kunde fyller ut informasjon om seg selv på nettsiden, blir søknaden sendt til flere banker med bare ett klikk. Dette betyr at kunden ikke trenger å gjenta søknadsprosessen for hver enkelt bank, noe som sparer både tid og krefter.

Når søknaden er godkjent, får kunden en oversikt over de beste tilbudene som er tilpasset deres behov. Dette skjer i løpet av kort tid, noe som gir kundene en rask forståelse av hvilke lånemuligheter de har tilgjengelig. Etter å ha valgt det beste tilbudet, kan kundene forvente å få pengene på kontoen sin fra banken i en rask og effektiv prosess.

Lendo har klart å forenkle låneprosessen ved å tilby en plattform som kobler kunder med flere banker. Dette gir kundene en raskere behandlingstid sammenlignet med tradisjonelle metoder for lånesøknad. Samlet sett gir Lendo en smidig og effektiv opplevelse for de som ønsker å sammenligne og motta lån i Norge.


Ekstra fordeler

5

Lendo, som en ledende lånesammenligningstjeneste i Norge, tilbyr mer enn bare en plattform for å sammenligne lån. De gir kundene muligheten til å få en dypere forståelse av deres økonomiske situasjon. En av de bemerkelsesverdige tilleggsfordelene er deres «Gjeldsoversikt» tjeneste, hvor kunder kan få en oversikt over den usikrede gjelden sin. Dette kan hjelpe dem med å se om de kan spare penger ved å refinansiere.

I tillegg tilbyr Lendo en tjeneste hvor kunder kan sjekke boligverdien sin. Dette gir en verdifull innsikt, spesielt for de som vurderer å kjøpe, selge eller refinansiere sin bolig. For de som er interessert i å forstå sin kredittverdighet, tilbyr Lendo en egen kredittsjekk. Dette gir kundene en mulighet til å se hvilken kredittscore de har, noe som kan være avgjørende når man søker om lån.

Lendo har også en rekke informative artikler som gir innsikt i ulike økonomiske emner, fra effektiv og nominell rente til hvordan styringsrenten kan påvirke økonomien.

Samlet sett går Lendo utover det tradisjonelle lånesammenligningsverktøyet ved å tilby en rekke tilleggstjenester som gir kundene en helhetlig forståelse av deres økonomiske situasjon.


Ytterligere informasjon

Text: Lendo, som en del av det anerkjente Schibsted-konsernet, har etablert seg som en pålitelig og brukervennlig plattform for lånesammenligning i Norge. Utover deres hovedtjeneste, tilbyr de også en rekke nyttige verktøy for å hjelpe kundene med å få bedre oversikt over sin økonomi. Noen av disse tjenestene inkluderer:

Gjeldsoversikt: Dette verktøyet gir kundene en oversikt over deres usikrede gjeld, og hjelper dem med å vurdere om de kan spare penger ved å refinansiere.

Boligverdivurdering: Kunder kan sjekke verdien av boligen sin, noe som kan være nyttig ved salg, kjøp eller refinansiering.

Økonomisk helse: Lendo tilbyr en tjeneste hvor kunder kan sammenligne sin økonomiske situasjon med andre, noe som gir en dypere forståelse av deres økonomiske posisjon.

Selvkredittsjekk: Dette verktøyet lar kundene sjekke sin egen kredittscore, noe som kan være avgjørende når man søker om lån.

I tillegg til disse tjenestene, har Lendo en rekke informative artikler som gir innsikt i ulike økonomiske emner, fra effektiv og nominell rente til hvordan styringsrenten kan påvirke økonomien. Dette viser Lendos forpliktelse til å utdanne og veilede sine kunder.


Konklusjon

Lendo, som opererer i Norge, har etablert seg som en ledende aktør innen lånesammenligning. Med en brukervennlig nettside, gir de kundene en enkel og effektiv måte å sammenligne lån fra flere banker. Deres kundeservice er bemerkelsesverdig, med en høy vurdering på Trustpilot og en proaktiv tilnærming til kundetilbakemeldinger. Når det gjelder pris og ÅOP, er Lendo transparent, og gir klare indikasjoner på potensielle rentesatser uten skjulte gebyrer.

Brukeropplevelsen på både mobil og desktop er intuitiv, og Lendo tilbyr flere tilleggstjenester som gir kundene en helhetlig forståelse av deres økonomiske situasjon. Dette inkluderer verktøy som gjeldsoversikt, boligverdivurdering, og selv-kredittsjekk. Behandlingstiden for lån er rask, med en sømløs prosess fra søknad til utbetaling.

Lendo går utover det tradisjonelle lånesammenligningsverktøyet ved å tilby en rekke ressurser og verktøy som hjelper kundene med å ta informerte beslutninger. Med deres forpliktelse til transparens, kundeservice, og utdanning, er Lendo et utmerket valg for de som søker lån eller refinansiering i Norge.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Lendo

Anmeldelser: 4449 • Bra
TrustScore: 5 4.8
5 stjerne
87%
4 stjerne
10%
3 stjerne
1%
2 stjerne
0%
1 stjerner
2%
SS
SILKE SØRENSEN 5 Anmeldelser
TrustScore: 5

Gikk veldig rask

Gikk veldig rask, var veldig fornøyd

TA
TOR ARNE KØHLER 4 Anmeldelser
TrustScore: 5

Alt gikk raskt og greit.

Alt gikk raskt og greit.

C
Carina 13 Anmeldelser
TrustScore: 5

Veldig enkelt og raskt..👌

Veldig rask og

Siste nytt