Sambla anmeldelse

Sambla er en aktør som tar på seg jobben med å samle inn tilbud fra en rekke långivere og sammenligner disse for deg. På denne måten kan du spare en del tid og potensielt få bedre betingelser enn du muligens ville fått dersom du gjorde jobben selv. I denne anmeldelsen går vi gjennom alt du trenger å vite om Sambla og annen nyttig informasjon.

1 147 har valgt dette de siste 31 dagene
8.8
Anmeldelse
Lånebeløp 5 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Effektiv rente 6.9 – 28.09 %
 • Sammenligne 17 banker
 • Enkel sammenligning
 • Velg det beste tilbudet!
Eksempel: Samlet lånebeløp: 150 000 kr | Nedbetalingstid: 5 år | Nominell rente: 11,66 % | Effektiv rente: 12,91 % | Kostnad: 51 117 | Anslått månedlig kostnad: 3 352 kr | Totalt å betale: 201 117 kr | Låneperiode: 1 – 15 år | Nominell rente varierer fra minimum 6,90 % til maksimum 28,09 %. | Maximum nominell rente: 28,09 %. (Annonse)
8.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
8
Ekstra fordeler
5
Brukeropplevelse
10

Om Sambla

Etter sin etablering som en låneformidler i 2014 har Sambla i dag hjulpet over 400.000 kunder med å finne lån på tvers av Norge og Sverige. Ved å sammenligne lån fra over 20 forskjellige långivere kan de hjelpe deg også med å finne gode alterantiver.

Gjennom Sambla kan du få tilbud på de fleste typer lån du kunne ønske. Mange långivere har ganske like lån, men det finnes de som har lån for andre behov. Derfor kan det også hende at du her kan få tilgang til lån som du ellers hadde hatt vanskeligheter med å finne. Uansett så er dette en av de beste måtene man kan sørge for at man får det beste tilbudet mulig.

Oppsummering av anmeldelsen

Det finnes flere aktører som tilbyr formidling av lån og enda flere långivere i dag på nett. Det å ta opp et lån kan være en viktig avgjørelse i ens liv. Enten om det er for å håndtere en uforutsett situasjon eller for å gjøre investeringer i framtiden. Derfor tar vi for oss fem viktige områder i denne anmeldelsen som du bør ha et godt innblikk i. Disse får du først kort oppsummert her.


Kundeservice

10

Kundeservice blir viktig så fort det dukker opp spørsmål eller utfordringer. Derfor ser vi på hvor tilgjengelig de er, hvor lenge du må vente, hvor hyggelige de er og hvor kompetente de er. Generelt fungerer Sambla sin kundeservice ganske bra, men har noen begrensninger.


Pris

8

Dersom du trenger å lån penger så bør du sørge for at du aldri betaler mer enn det du må. En av de beste måtene man kan gjøre dette på er ved å sammenligne lån fra flest mulig långivere. Siden Sambla gjør denne jobben for deg vil du potensielt kunne spare mye.


Brukeropplevelse

10

Det å søke om lån kan være tidkrevende og man kan få mye informasjon som både er vanskelig å forholde seg til og i noen tilfeller godt gjemt. Hos Sambla sparer du deg for en del hodebry siden de både gjør jobben med å søke og innhente nødvendig informasjon for deg. 


Behandlingstid

10

Innimellom kan det tære på tålmodigheten når man må vente på noe så avgjørende som et lån. Heldigvis trenger man normalt ikke å vente lenge og dette gjelder også for Sambla. Etter at du har fylt inn din informasjon så går prosessen videre raskt for både tilbud og eventuell innfrielse.


Ekstra fordeler

5

Individuelle långivere har gjerne flere tjenester de tilbyr under ett, men dette er ikke så vanlig hos formidlere. Hos Sambla får du egentlig bare tjenesten med å sammenligne forskjellige typer lån, men dette alene er en stor fordel i seg selv. Långiveren du velger gjennom de kan ha andre fordeler.

Sambla Lånekalkulator
5 000 kr 600 000 kr
12 måneder 180 måneder
6.9 % 28.09 %

Månedlig betaling

Totale kostnader

Tilbakebetaling


Sambla

Lånebeløp 5 000 – 600 000 kr
Varighet 12 – 180 måneder
Effektiv rente 6.9 – 28.09 %
Alder 18 år

Fordeler

 • Har ikke strenge krav
 • Sammenligner betingelser for deg
 • Kan potensielt gi veldig gode tilbud

Ulemper

 • Kan ikke kontaktes via chat
 • Tilbyr ikke andre tjenester
 • Har ikke kundeservice i helgene

Kundeservice

10

Før man velger å ta i bruk en tjeneste som kan ha så stor påvirkning på ditt liv som et lån så bør du sørge for at du vil kunne få den hjelpen du trenger. For selv om man normalt ikke vil oppleve utfordringer så kan det alltids oppstå noe eller man kan ha spørsmål man ønsker svar på. Derfor ser vi på dette i vår anmeldelse. Hvor vi har sett på hvor tilgjengelig deres kundeservice er, hvor raskt man får svar og hvor god behandling man får av deres kundebehandlere.

Hos Sambla de helt greie åpningstider på deres kundeservice. Man kan kontakte de på dagen og kvelden i de fleste ukedagene, men de har ikke åpent i helger. Her kan de kontaktes enten på telefon eller e-post. De har ingen chat-funksjon på sin nettside. Så det ser ut til at man får de fleste behov dekket dersom det oppstår noe underveis. Dette gir spesielt trygghet i utfordrende situasjoner.

Selskapsinformasjon

SelskapSambla
AdresseArbins gate 2, 0253 Oslo
E-postkundeservice@sambla.no
Telefonnummer(+47) 33 22 29 70

Åpningstider

Mandag09:00 – 20:30
Tirsdag09:00 – 20:30
Onsdag13:00 – 20:30
Torsdag09:00 – 20:30
Fredag09:00 – 17:00
LørdagStengt
SøndagStengt

Pris

8

Noe som er veldig viktig når man søker om lån og gjerne årsaken til hvorfor man velger en låneformidler er hva man må betale for lånet. For her kan det være ganske store forskjeller og man ønsker selvfølgelig ikke å betale mer enn det man må. 

Gjennom Sambla så er det mulig å få utrolig gode betingelser. Hovedsakelig så blir de betingelsene du vil få tilbud om være basert på hva slags lån du ønsker og hvor høy din kredittscore er. Derfor har de et skille på rundt 20 % fra den laveste til den høyeste renten man potensielt kan få på et forbrukslån. Men man bør ikke bare tenke på den nominelle renten. For det kommer også normalt gebyrer. I tillegg vil nedbetalingstiden være med på å bestemme de totale kostnadene for lånet.

Med så mange långivere så er det vanskelig som privatperson å ha oversikt over alle alternativene man har å søke hos. Dette er en av hovedårsakene til at låneformidlere kan være den beste måten å spare penger på når man skal søke om lån.


Sambla krav

 • Må ha fylt 18 år
 • Må ha en fast månedlig inntekt på minst 10.000 kr
 • Det er en fordel om du ikke har betalingsanmerkninger


Brukeropplevelse

10

Hva som menes med brukeropplevelse kan variere drastisk basert på hvem du spør og deres forventninger. I vår anmeldelse har vi forsøkt å se på og vurdere det som påvirker de fleste generelt. Dette går i hovedsak ut på hvor god og tilgjengelig informasjon de har, og hvor enkle tjenestene deres er å bruke.

Hvis vi starter med informasjon, så er det naturlig at dersom man skulle gått gjennom alle långiverne selv så ville man endt med å bruke mye tid. For det kan være store forskjeller hos de forskjellige og noe kan det hende at du må grave etter. Her kan Sambla gjøre det lettere for deg hvor de har nødvendig informasjon om de aktuelle långivere for deg.

Det å søke om lån blir også veldig tidkrevende dersom du må gjøre dette selv hos alle de forskjellige. Det å søke på sidene til Sambla går raskt og enkelt. Resten av prosessen trenger ikke du å tenke på før du får tilbud tilsendt.


Behandlingstid

10

Det er ikke alltid at man har tålmodigheten til å vente. Spesielt dersom man trenger et lån fordi man har akutt behov for penger. Heldigvis trenger ikke dette ta særlig lang tid på grunn av internett og teknologien vi har i dag.

Fra du søker om et lån til du får et tilbud går det som regel veldig fort, men det kan være noen forskjeller mellom långiverne. Det samme gjelder også når det kommer til innfrielse av gjeldende lån, hvor de normalt betaler ut så snart de har mulighet. Gjerne samme dag eller tidlig neste dag. For å sikre det beste tilbudet så burde du søke hos flest mulig og her kan du selv ende med å bruke en del tid som egentlig ikke faller innenfor behandlingstiden. Her kan du spare tid ved å la låneformidlere som Sambla gjøre jobben for deg.


Ekstra fordeler

5

De fleste långivere i dag bruker å ha flere tjenester som de kan tilby sine kunder i kombinasjon. Dette kan for eksempel være kredittkort, sparekontoer eller forsikringer. Hvor du potensielt kan få gode tilbud eller praktiske tjenester.

Sambla har kun sammenligning av lån, men du kan få lån i flere former. Ikke bare forbrukslån. Du kan også samle lån gjennom refinansiering. Dette er en god måte å få bedre kontroll på økonomien og potensielt få bedre betingelser.

Gjennom Sambla så vil man eventuelt velge tilbud fra en långiver. Da kan du potensielt dra nytte av andre tjenester gjennom denne långiveren. 


Konklusjon

Om du er på utkikk etter et lån så har du mange alternativer å velge mellom. Spesielt når det kommer til forbrukslån. For med teknologiens utvikling har det blitt lett for långivere å tilby sine tjenester over internett. Men det er ikke nødvendigvis så lett å vite hvilken långiver man burde velge. Her blir det fort en fordel med en låneformidler.

Sambla tar på seg jobben for deg med å sammenligne lån fra over 20 forskjellige långivere. Hvor du har et stort potensiale for å få tilbud og betingelser som du muligens kan ha utfordringer med å finne selv. Dette gjelder for de fleste typer lån du kan ønske deg. Du kan også gjøre dette helt gratis og uten forpliktelser så du taper ikke noe på å se hvilke muligheter du har. Om du er i tvil så kan du også vurdere å søke gjennom flere låneformidlere og hos andre långivere individuelt.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de siste tilgjengelige Trustpilot-anmeldelser av Sambla

Anmeldelser: 6796 • Bra
TrustScore: 5 4.8
5 stjerne
89%
4 stjerne
9%
3 stjerne
1%
2 stjerne
0%
1 stjerner
1%
Kjell Joar Sleire
Kjell Joar Sleire 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Fordi, Dere var meget dyktige-Å jobbet slik at det gikk fint

Fordi – Dere var meget dyktige-Jobbet slik at det gikk fint, det jeg skulle gjøre. Dette var SG- Særs godt. –

Cristian andres Rodriguez gira
Cristian andres Rodriguez gira 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Takk nok en gang TFbank for tilliten

Takk nok en gang TFbank for tilliten, jeg vil fortsette å samarbeide med deg

MF
Mehdi Feyzi 1 Anmeldelse
TrustScore: 5

Veldig braaa

Veldig braaa

LoanScouter > Lånetilbydere > Sambla anmeldelse

Siste nytt