Om oss

Lær om hvordan vi kontinuerlig jobber for hjelpe våre kunder med å ta opp det beste lånet

LoanScouter

LoanScouter hjelper deg

LoanScouter er en internasjonal sammenligningstjeneste som fokuserer på finansielle tjenester, deriblant lønningslån, personlige lån og banklån.

Er du på jakt etter et lån, er LoanScouter det riktige verktøyet å bruke. Vi sammenligner finansielle produkter etter en rekke faktorer, noe som gjør det mulig for deg å gjøre både et rett og godt valg.

LoanScouter så først lyset sent på våren 2019. Fra kontoret i Danmark ble LoanScouter utviklet av en gjeng internasjonale nerder som ønsket å gjøre personlig finansiering så enkelt og lett tilgjengelig for kunder som mulig.

Hvorfor velge LoanScouter

Hvorfor velge LoanScouter?

Våre kalkulasjoner baserer seg på gyldig informasjon fra banker og långivere på nett – på tvers av markeder. Med våre sammenligninger viser vi deg all den informasjonen du behøver å vite for å ta et godt økonomisk valg.

Økonomiske sammenligninger presenteres på en lett tilgjengelig, enkel og forståelig måte. Dette gjør LoanScouter til et populært valg blant kunder globalt.

Andreas Linde, CEO Loanscouter.com

Det finnes en rekke grunner for hvorfor du bør bruke LoanScouter som sammenligningsverktøy Men hva skiller oss fra de andre?

La oss ta en titt!

Ærlig sammenligning

Ærlig sammenligning

Vi sammenligner basert på gyldig og oppdaterte informasjon, og mener at ærlighet varer lengst i lånemarkedet. Dette gjør det mulig for deg å ta et godt og informert valg.

Pålidelige låneudbydere

Pålitlige levrandører

Dessverre er det fortsatt mulig å støte på leverandører som ikke er like pålitelige som de først ga seg ut for å være. Derfor er det svært viktig for oss at utvalget av lån som presenteres tilbys av pålitelige, erfarne og kvalifiserte leverandører. Dette garanterer deg en sikker låneprosess.

Ingen bindinger

Uten forpliktelser

Du behøver ikke å logge inn eller forplikte deg til noe for å bruke LoanScouter. LoanScouter står alltid klar når du ønsker å sammenligne eller søke om et lån – uten at du trenger å opprette en konto, og fra alle enheter. Med andre ord: Du kommer og går som du selv vil.

100% gratis service

Uten kostnader

Når du søker etter et lån, viser du interesse for å låne penger – ikke for å bruke penger. Derfor tilbyr vi deg denne tjenesten naturligvis helt gratis. Vår intensjon ligger ikke i å tjene penger på deg som kunde. Fortjenesten kommer utelukkende fra samarbeid med banker og långivere.

Våre mål

  1. Å gjøre prosessen med å velge det beste lånet enklere for deg
  2. Å redusere tiden du bruker på å finne lån
  3. Å alltid være ærlige i driften av virksomheten og anmeldelsene av lån
  4. Å bli den foretrukne sammenligningssiden blant kunder over hele verden

Hvem står bak LoanScouter?

LoanScouter eies og drives daglig av Stefan Vinding Olesen (CPO) og Andreas Linde (CEO). De har over 7 års erfaring med lån og vet alt om lånemarkedet og relevante begreper som effektiv rente, refinansiering, annuitetslån og obligasjoner.

Sammen med deres kompetente og dedikerte team jobber de hardt for å gjøre LoanScouter til din foretrukne lånesammenligningstjeneste..

Andreas Linde (administrerende direktør) har jobbet i det europeiske lånemarkedet siden 2014, da han grunnla Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S) med Stefan Olesen (CPO). I 2016 ble Karman Connect (Formerly Lead Supply) delvis ervervet av North Media A / S.

sjefene Stefan og Andreas
Stefan (til venstre) og Andreas (til høyre)

Andreas har skrevet mer enn 100 relevante artikler gjennom karrieren og produsert flere dybdevideoer om tema som økonomi, renter, budsjett, lånemegling og gjeld.

Siden 2014 har Karman Connect (Formerly Lead Supply) og Loanscouter hjulpet mer enn 100 000 mennesker over hele Europa med å finne det rette lånet. Totalt har de lånt mer enn 1 milliard Euro.

Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S) er i 13 land i Europa, hvor de samarbeider med mer enn 200 banker.

Hvordan tjener LoanScouter penger?

Loanscouter er en 100 % gratis sammenligningstjeneste.

Hos Loanscouter tjener vi penger når du som kunde går inn og bruker tjenesten vår, hvor du sammenligner de forskjellige lånene og finner det som passer deg best. Hvis du er godkjent for å ta opp lånet du søker om, vil vi motta en provisjon fra banken du har søkt om lån hos. Vi får den provisjonen fordi vi har sendt en kunde til den banken.

Hvordan fungerer LoanScouter?

Loanscouter består av lister som viser deg en oversikt over bankene som tilbyr lånet du søker om. Derfor er listene forskjellige, avhengig av hvilket lån du søker om. Basert på listene kan du få en oversikt over hvilke lånebeløp hver bank tilbyr deg, samt løpetid, kostnadene for lånet og utbetalingsperioden.

Gjennom en enkel oversikt over de forskjellige tingene du skal ta hensyn til, kan du få en oversikt over alle dine alternativ, og derfra ta en beslutning om hvilken bank som er best for deg og dine behov.

Loanscouter ønsker vi å gjøre lånemarkedet mer gjennomsiktig for deg, slik at du kan få en oversikt som er klar og grei. Vi vil gjøre deg klokere rundt hva det vil si å ta opp et lån, konsekvensene av det og hva du bør vurdere før du tar opp et lån. På den måten sørger vi for at du er fullstendig klar over hva du går inn i.

Våre misjon

Vårt misjon er å tilby den beste og foretrukne sammenligningstjenesten for forbrukere i Norge og i utlandet. Vi vil oppnå dette ved å:

  • Gjøre det lettere for forbrukerne å finne det beste lånet med de rette vilkårene
  • Lage en oversikt over lånemarkedet slik at det går raskere å finne den rette økonomiske løsningen
  • Sikre en fornuftig låneprosess ved bare å vise og sammenligne pålitelige låneleverandører
  • Bli den foretrukne sammenligningstjenesten blant forbrukere i Norge og i utlandet

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om tjenesten vår, kan du kontakte oss på: info@loanscouter.com

Adresse:
Dalgas Avenue 2F 2.
8000 Aarhus C
Danmark

Vær oppmerksom på at alle henvendelser angående spesifikke lån bør rettes til den aktuelle låneleverandøren.

Ansvarsfraskrivelse

Hos Loanscouter prøver vi alltid å gi riktig informasjon til våre kunder. Dette gjør vi ved ofte å oppdatere lånelistene med den nyeste informasjonen.

Det kan imidlertid hende at det noen ganger vil være noen endringer i for eksempel renten som vi av en eller annen grunn ikke har blitt gjort oppmerksom på. Dette kan bety at informasjonen fra Loanscouter vil avvike fra det som er oppgitt på de enkelte bankenes nettsteder. Hvis dette er tilfelle, anbefaler vi at du følger informasjonen på bankens side.

Andreas Linde
Skrevet av
LoanScouter > Om oss

Siste nytt