Reklameinformasjon

LoanScouter vet at det kan være vanskelig, forvirrende og tidkrevende å finne veien i dagens marked for lån på nett.

Vi har derfor et mål om å gjøre lånemarkedet mer ærlig og bedre tilgjengelig for kunder som er på jakt etter lånet med de mest gunstige vilkårene.

Men når vi promoterer ærlighet i lånemarkedet, er vi også selv pliktig til å være ærlige om hvordan vi drifter virksomheten vår.

Under forklarer vi …

  • Hva LoanScouter er, og hvordan vi hjelper kunder med å finne det riktige lånet.
  • Hvordan LoanScouter får fortjeneste når vi tilbyr tjenesten 100 % gratis.
  • Hva LoanScouter er og ikke er forpliktet til.

Hva gjør LoanScouter?

LoanScouter er en nettbasert sammenligningstjeneste for finansielle løsninger, som er rettet mot deg og dine personlige krav. På global skala søker å gi våre kunder de beste finansielle produktene.

Når du besøker LoanScouter, presenteres du med en liste over mulige lånetilbud. Alle lånene presenteres i kombinasjon med informasjon om minimums- og maksimumsgrensen for lånet, løpetid, estimert utbetalingstid, rentesatser samt andre relaterte kostnader.

Vi har også tatt oss god tid til å vurdere de mest populære bankene og långiverne i dagens marked, blant annet for å kunne informere deg om fordelene og ulempene ved å velge den ene långiveren ovenfor den andre.

LoanScouters kostnadsfrie sammenligningstjeneste hjelper deg med å raskt og enkelt med å sammenligne mange typer lån.

Hvordan får LoanScouter fortjeneste?

LoanScouters sammenligningstjenester er 100 % gratis og uforpliktende Det betyr at du ikke belastes for ytterligere gebyrer når du søker på en lån gjennom LoanScouter.

Med andre ord er det ikke dyrere å låne penger gjennom LoanScouter enn det er å låne penger direkte fra långiverens nettside.

Dette får nok mange til å spørre seg hvordan vi tjener penger. LoanScouter har inngått annonsørsamarbeid med noen av långiverne som dukker opp på listen. LoanScouter får med andre ord fortjeneste gjennom affiliate marketing.

Dette er affiliate marketing

Affiliate marketing oppstår når en utgiver (herunder er LoanScouter utgiveren) tjener provisjon ved å promotere noen andres produkter eller tjenester (herunder de vi samarbeider med). Når en kunde for eksempel har bestemt seg for å søke på et lån fra en av långiverne på LoanScouters liste, betaler den aktuelle långiveren provisjon til utgiveren (LoanScouter).

Med andre ord betaler långiverne på listen et vervegebyr for kunder vi henviser til nettsiden deres. Når du klikker på en søknadskobling på vår nettside, kan vi derfor motta kompensasjon hvis søknaden fullføres og godkjennes.

For å få bedre forståelse om hvordan LoanScouter jobber med affiliate marketing, kan du se på illustrasjonen nedenfor.

Slik fungerer affiliate marketing
Informasjon om lånene på listen

Informasjon om lånene på listen

For å kunne lage en fullverdig liste med lån som har oppdatert informasjon, oppdaterer vi utvalget av lån kontinuerlig med nye lån og de siste betingelsene. Vi forbeholder oss likevel retten til at det kan forekomme endringer i informasjon om lån som långiverne har endret uten å informere oss, og som kan resultere i at informasjonen på vår side og långiverens side ikke stemmer overens. I slike tilfeller må du holde deg til informasjonen som er angitt på långiverens nettside, og/eller kontakte långiveren direkte for å få riktig informasjon.

Kontrakter og andre avtaler

Kontrakter og andre avtaler

LoanScouter er ikke involvert i avtalen mellom låntakere og långivere, og minst av alt i utarbeidelsen av kontrakten. LoanScouter kan derfor ikke under noen omstendigheter holdes ansvarlige for innholdet i kontrakten, og ei heller brudd på kontrakten – uavhengig om det er långiver eller låntager som står for bruddet. Les seksjonen nedenfor for mer informasjon om LoanScouters ståsted i konflikter mellom långiver og låntaker.

Konflikter mellom långiver og låntager

Konflikter mellom långiver og låntager

LoanScouter er ikke involvert i låneavtalen mellom långiver og låntaker, og kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle konflikter som skulle oppstå – både i relasjon til lånet og andre ting. Hvis en kunde opplever vanskelige situasjoner med långiveren, skal alle spørsmål og klager angående dette rettes mot og konsekvent behandles av den aktuelle långiveren.

Ansvarlig utlån og lån

Ansvarlig utlån og lån

Vi er sterke forkjempere for ansvarlig utlån og lån. Vi ser faktisk på det å informere kundene våre om dette som et av våre viktigste ansvarsområder. Likevel vil det være kundens eget ansvar å gjøre et ansvarlig lån. Å gjøre et ansvarlig lån betyr ikke at du ikke kan ta lån med lav inntekt, men at du i det minste bør ha økonomien under kontroll.

Håndtering av personopplysninger

Håndtering av personopplysninger

LoanScouter ser er svært opptatt av riktig behandling av personopplysninger. Du kan alltid være sikker på at vi operer i samsvar med personvernlovgivning. LoanScouter samler utelukkende inn relevante og nødvendige personopplysninger, som utelukkende brukes til spesifikke formål. Kundenes personopplysninger er kun synlige for oss, og vil ikke under noen omstendigheter deles med tredjeparter. Les mer om hvordan vi sikrer en rettferdig og ærlig håndtering av personopplysninger i vår personvernerklæring.

Andreas Linde
Skrevet av
LoanScouter > Om oss > Reklameinformasjon

Siste nytt