Refinansieringskalkulator

Finn det beste tilbudet for deg og din økonomi i dag med våre
refinansieringskalkulator.

Trinn 1: Legg til nåværende lån

Skriv inn detaljer om dine eksisterende lån.

Lån 1
0 kr 500 000 kr
1 måneder 180 måneder
0 % 250 %
Trinn 2: Ditt nye lån

Skriv inn detaljer om det nye lånet ditt.

0 kr 500 000 kr
1 måneder 180 måneder
0 % 250 %

Se hvor mye du kan spare med en refinansieringskalkulator 

Refinansiering er for deg som allerede har tatt opp ett eller flere forbrukslån. Refinansiering innebærer en restrukturering av disse lånene, og gjør økonomien din mer håndterbar og oversiktlig.

Ikke minst kan man spare penger på både renter og gebyr. 

Det finnes flere forskjellige muligheter for refinansiering, og du vil garantert få flere forskjellige tilbud når du søker om det.

Det er derfor en god idé å bruke en refinansieringskalkulator, slik at du lettere får oversikten over hvor mye du eventuelt kan spare, og om det passer inn i budsjettet ditt.

Hvorfor refinansiering?

Det kan være vanskelig å holde oversikt over økonomien, og hvis man har mange små og dyre lån spredt rundt i forskjellige banker eller hos forskjellige andre kreditorer, kan det ende med å bli en stor og tung byrde for deg og din personlige økonomi.

De mange rentene og gebyrene på de forskjellige lånene kan etter hvert hopes opp, og i det lange løp kan det ende opp med å bli en ekstremt kostbar affære.

Her kommer refinansiering inn i bildet, og kan være det som gjør at du får litt mer luft i økonomien og i tilværelsen ellers.

Ved å benytte seg av en refinansiering kalkulator kan en nemlig fort se om man kan spare penger ved å refinansiere de små, dyre lånene sine til et samlet lån med bedre oversikt og en eventuell bedre avtale, som på sikt forbedrer ens økonomiske handlingsrom.

Få hjelp av en refinansieringskalkulator

Selv om du kanskje har hørt at det ikke er en god idé å ta opp gjeld for å betale ned gjeld, kan det likevel vise seg å være en stor fordel hvis du har flere forskjellige lån du velger å samle under en ny låneavtale.

I dag er det ikke unormalt å ha forbrukslån, billån og andre lån fordelt på forskjellige steder.

Faktisk ligger norske husholdninger i verdenstoppen når det kommer til privat gjeld, og derfor har det også vært en økende tendens til å refinansiere lånene i Norge.. 

Du har aldri noe å tape på å undersøke om du kan spare penger ved å bruke en refinansieringskalkulator. Det er visse regler for refinansiering av usikret gjeld som kort fortalt går ut på at du ikke kan sette deg i mer gjeld enn før. 

Andreas Linde
Skrevet av
LoanScouter > Refinansieringskalkulator

Siste nytt